Elevsidor

Här är elevens egna sidor där ni kan se bilder från vår verksamhet. Här finns också information om vårt elevråd.

Elevcafeterian

På Häggviks Gymnasium drivs Café Koppen av eleverna. Den är öppen dagligen mellan 9.15 - 10.00. I vår cafeteria säljer eleverna smörgåsar som de med mer eller mindre stöd själva har gjort. Så ofta som möjligt kommer sallad och skott från skolans eget växthus. I och med skolans hälsoprofil är det smörgåsar, mineralvatten, kaffe, te, russin och en och annan smoothie som finns till försäljning. I cafeterian finns en kassaapparat som eleverna slår in beställningarna i, de har då lättare att lämna tillbaka rätt växel.

Elevråd

Skolan har ett elevråd som träffas två/tre gånger per termin. Elevrådet består av en vald elevrepresentant från varje klass, en representant från personalen samt rektor/biträdande rektor. På elevrådsmötena diskuterar man olika frågor som eleverna valt att ta upp. Det kan handla om till exempel uppehållsrum, rastaktiviteter, inköp av material, skolmat och ordningsfrågor. Elevrådet har en egen budget där de själva beslutar om inköp.

Ledighet elev

Ladda ner ledighetsansökan nedan.

Ordningsregler

Häggviks Gymnasium ska vara en skola där:

• vi visar hänsyn och respekterar varandra
  • vi hjälper varandra
  • det är lugnt och trivsamt
  • vi är rädda om skolans material och möbler
  • vi tar hand om vårt skräp
  • vi har ett rök- och snusfritt skolområde

Elevprojekt

Under läsåret 2016/17 drogs en mängd olika projekt och elevarbeten igång på Häggviks Gymnasium. Här är tre stycken som är värda att kolla in:
  • RADIO HÄGGVIK - en podd där eleverna från klass IVC1 diskuterar allt ifrån vad som är gott på pizzan till vad kärlek är för något. Blev en stor succé under läsåret.

Klicka här för att lyssna på säsongens samtliga 36 avsnitt!

Klicka här för att komma till Radio Häggviks Facebook!

-----------------------------------------------------------------------

• JAPANBLADET - en temawebbsida helt tillägnad den japanska kulturen skapad av förstaårseleverna i klasserna ESV och SNS.

Klicka här för att komma till Japanbladets webbsida!

-----------------------------------------------------------------------

• MILJÖNÖRDAR - sistaårseleverna i ESV och SNS värnar om vår miljö, så de skapade en hemsida där de vill sprida sin kunskap. Miljönördar vann guld i gymnasieklassen vid rikstäckande tävlingen Webbstjärnan (läs mer om guldet och tävlingen här).

Klicka här för att komma till Miljönördar!

Ett axplock av alla fina elevarbeten vid Häggviks Gymnasium.