Olika är bra!

Inför den Internationella Downs Syndromdagen har vi träffat Josefin som går tredje året på Häggviks Gymnasium, individuellt program.

Snart stänger ansökan

Vill du börja hos oss på Häggviks Gymnasium? Ansök innan klockan 24.00 natten till fredag.

Hälsobladets julnummer!

Pingis, hälsobollar, trygghetsintervju och smoothie - nu är höstens andra nummer av Hälsobladet ute.

Elever ordnade mattefest

För första gången hölls en tävling i matematik på Häggviks Gymnasium. Det blev succé direkt.

GULD för miljönördarna!

65 000 elever deltog i tävlingen Webbstjärnan. Guldet i gymnasieklassen gick till Häggviks Gymnasiums egna Miljönördar.

Elevkonst på Edsviks Konsthall

Elever från Häggviks Gymnasium visar upp konst. Temat för året är Broar och utställningen pågår mellan 26 april och 7 maj.

Miljönördarna till final!

Sistaårseleverna i ESV och SNS har - som ett av 811 lag från hela landet - gått till final i Webbstjärnan med sin sajt Miljönördar.