Elever ordnade mattefest

För första gången hölls en tävling i matematik på Häggviks Gymnasium. Det blev succé direkt.

GULD för miljönördarna!

65 000 elever deltog i tävlingen Webbstjärnan. Guldet i gymnasieklassen gick till Häggviks Gymnasiums egna Miljönördar.

Elevkonst på Edsviks Konsthall

Elever från Häggviks Gymnasium visar upp konst. Temat för året är Broar och utställningen pågår mellan 26 april och 7 maj.

Miljönördarna till final!

Sistaårseleverna i ESV och SNS har - som ett av 811 lag från hela landet - gått till final i Webbstjärnan med sin sajt Miljönördar.

En kontaktskapande Japanresa

Fyra lärare från Häggviks Gymnasium är på en kontaktskapande resa i Japan. Följ med Frida, Helena, Maria och Maria på deras reseblogg!

Final i Funkismello

Mattias och Tomas, två före detta elever från Häggviks Gymnasium, deltar i finalen.

Tårtbitar och färger för eleverna framåt

På Häggviks Gymnasium pratas det just nu mycket om förmågor, tårtbitar och färger. Vi besökte Marie Nilsson Nordfors för att se hur hon gör för att hjälpa sina elever till högre betyg, fördjupade kunskaper och ett självständigare liv.

Dags att söka till oss!

Från 18 januari till 15 februari kan du söka till Häggviks Gymnasium. Du söker via Gymnasieantagningen. Läs mer här!